Menü Bezárás

Képgaléria 2021-2022.

“Az Anyegin.hu az online-térben játszódik, a mai Magyarországon. Milyen hatással van a felnőtté válásra az online-térben való létezés? Mi a valóság egy a napjai nagy részét az interneten töltő kamasz számára? Az internet romantikája a legjobb unaloműző. Nélküle nem tudunk élni. De hogyan éljünk vele? És miképp kerüljük el, hogy mi is felesleges, elkésett emberek legyünk, mint Anyegin?”

Játsszák: Király Dániel, Gyöngy Zsuzsa, Bán Bálint

Rendező: Fábián Péter

“Ismergetjük, tanuljuk egész életünkben anyanyelvünket is, ezt a sokszínű, sokarcú csodát. S minél jobban megismerjük, annál szebbnek, gazdagabbnak, csillogóbbnak látjuk.” Lőrincze Lajos
 

A magyar nyelv napja eredményei

A Kelet-Pesti Tankerületi Központ támogatásával Hungarikum pályázat keretében Nagy Ibolya énekesnő-színésznő, operett nagykövet rendhagyó énekórákat tartott iskolánkban.

Részletek

Az Aktív Magyaroszág életmódváltással kapcsolatos programjai között az iskolák számára is elérhető államilag támogatott ” Hejhó síelni jó! Nyílt Sí Tanpályák program”  ami oktatási intézményeknek lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermekek egy sportágat megismerhessenek és kipróbáljanak, esetleg a továbbiakban kedvet kapjanak és ezt válasszák a jövőben.
Az 5.c osztály a zuglói Babos Síklubba látogatott el, ahol nagyon kedvesen fogadták őket, és minden tanuló kipróbálhatta a síelés élményét. 
 

Élménybeszámoló

Pénz7
2022.március 7-11.

A program célja, hogy már fiatal kortól segítse a pénzügyek iránt érdeklődő diákokat ismereteik bővítésében, és felhívja a figyelmüket a mindennapi pénzügyi tudatosságra.

Az idén iskolánkban is megrendezésre kerülő Digitális Témahét célja, hogy a digitális eszközökkel támogatott projektpedagógia és innovatív pedagógiai módszerek terjesztésén keresztül fejlessze a tanulók digitális kompetenciáját, segítse a 21. századi képességek fejlesztését biztosító digitális pedagógiai módszerek terjesztését.

A 7 nap című kortárs angol regényadaptáció tűpontosan írja le az iskolai zaklatás folyamatát, váltogatva a támadó és az áldozat nézőpontját. 7 nap minden szépítés nélkül! A Nézőművészeti Kft., a Manna és a Pagony Kiadó közös ifjúsági előadása Scherer Péter rendezésében, Jankovics Anna és Kőszegi Mária főszereplésével.

A Magyar nyelv hete

Technolány Projekt