Menü Bezárás

A koronavírus elleni iskolai oltóprogram folytatása

Tisztelt Szülők!

2022. március  9-én, szerdán 9-11 óra között  ismét van arra lehetőség, hogy a 12 év feletti tanulóink felvegyék a koronavírus elleni védőoltást.  A védőoltás felvételének helye  az Újlak Utcai Általános, Német Nemzetiségi és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Iskola (1173 Budapest, Újlak utca 110.)

Tájékoztatom Önöket, hogy a márciusi  iskolai oltások alkalmával ismételten lehetőség nyílik a 12-18 éves korosztály számára az ismétlő (3. oltás) oltások igénylésére is, amelyhez kizárólag Pfizer oltóanyagot biztosítunk. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott szakmai ajánlás alapján az alapimmunizálástól (a második oltás beadásától) legalább 4 hónapnak szükséges eltelnie a harmadik oltás felvétele előtt.

Felhívom figyelmüket ugyanakkor, hogy az 5-11 éves korosztály számára az oltási lehetőség kizárólag az erre kijelölt kórházi és járóbeteg-szakellátó intézményekben, valamint házi gyermekorvosoknál történhet előzetes regisztráció és időpontfoglalás alapján biztosított.

Az oltás felvételének ismételten elengedhetetlen feltétele az aláírt, kitöltött szülői nyilatkozat, valamint a korábbi oltáskor kapott oltási igazolás!

Kérem, hogy az oltásra vonatkozó igényüket legkésőbb 2022. február 28. (hétfő) 11 óráigtitkarsag@kossuthiskolarakoskert.hu e-mail címen jelezzék!

Kérem, hogy az írásban történő szándéknyilatkozatukban jelöljék meg azt, ha gyermekük oltásra történő kíséréséről Önök gondoskodnak!

Együttműködő segítségüket megköszönve:

Üdvözlettel:

Csébi András s.k.
intézményvezető