Menü Bezárás

Tornatermünk felújításának második üteme

Tisztelt Szülők!

Örömmel számolok be arról, hogy 2024 márciusában a Kelet-Pesti Tankerületi Központ, Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata, valamint a Magyar Kézilabda Szövetség együttműködésében befejeződött intézményünk tornatermének és csatlakozó részeinek átfogó rekonstrukciója.

A 2022 novemberében kezdődött felújítás második ütemének keretén belül sor került a tornatermi öltözők, a Nyomdász utcai lépcsőház, a testnevelés szertárak, valamint a tornaterem burkolatának a cseréjére. A felújítás eredményeképpen a 21. századi követelményeknek minden szempontból megfelelő, korszerű tornacsarnokot, valamint az ehhez kapcsolódó kiszolgáló helyiségeket vehettünk birtokunkba.

Ezúton fejezem ki köszönetemet iskolai közösségünk, a szülői partnerközösség nevében Dunai Mónika országgyűlési képviselő asszonynak, dr. Hicz János úrnak, a Kelet-Pesti Tankerületi Központ igazgatójának, Lengyel-Fehér Gyöngyi asszonynak, a Kelet-Pesti Tankerületi Központ szakmai vezetőjének, igazgatóhelyettesének, Horváth Tamás úrnak, Rákosmente polgármesterének, valamint a Magyar Kézilabda Szövetségnek a projekt végrehajtásában történő közreműködéséért!

A műszaki átadást követően kerül majd sor egy későbbi időpontban az ünnepélyes átadóra.

Csébi András
igazgató