Menü Bezárás

Kerületi szavalóverseny iskolánkban

Hagyományainkhoz híven ebben a tanévben is nagy sikerrel rendeztük meg Rákosmente iskolái számára az alsó tagozatos tanulók vers-és prózamondó versenyét. Tehetséggondozó rendezvényünk fővédnökségét Dunai Mónika országgyűlési képviselő asszony vállalta.
Az egyes iskolákból összesen negyvennégy tanuló nevezett a versenyre, örömmel töltött el bennünket, hogy nem volt olyan iskola, ahonnan ne érkezett volna nevezés.
Hisszük és valljuk, hogy a vers mindenkié!
A mottó jegyében megtisztelte jelenlétével rendezvényünket, illetve részt vett a zsűri munkájában Horváth Tamás úr, Rákosmente polgármestere, Hatvani Zoltán és Timmel Ede képviselő urak, Pádárné Tóth Andrea óvodavezető asszony, a Rákosmenti Százszorszép Óvoda vezetője, vitéz Szelepcsényi Sándor úr, a Rákoskerti Polgári Kör elnöke, Béres Károlyné, Megyeriné Janik Rita, a Rákoskerti Polgári Kör tagjai, Antal Mariann lelkészasszony, Bereczkiné Szabó Anikó, Sztruhárné Kőszegi Gabriella, Tóth Viktória, a Pedagógiai Oktatási Központok szaktanácsadói, valamint Ambrus István nyugdíjas pedagógus.

Alkalmazotti közösségünk nevében ezúton is megköszönöm minden versenyzőnek, felkészítő pedagógusaiknak, szülőknek, a zsűri tagjainak, a verseny előkészítésében, szervezésében részt vevő pedagógus kollégámnak a munkáját!

Gratulálunk diákjainknak, akik méltó módon képviselték iskolánkat.
1. helyezés – Süle Viola 3. b
2. helyezés – Komáromi Luca Lia 2. a
4. helyezés – Veres Ádám 4. a
5. helyezés – Sándor Bella 1. d

Mindenkit szeretettel várunk 2025 tavaszán is!

Csébi András
igazgató

További képek az eseményről a facebook oldalunkon elérhetőek.