Menü Bezárás

Tanulói adatlap módosításának lehetősége a nyolcadik évfolyamon

Tisztelt Szülők, Középiskolában Továbbtanuló Diákok!

A középfokú intézményekbe történő sorrendmódosítás aláírása 2024. április 8-án 7.30-16 óráig, április 9-én 7.30-18 óráig, április 10-én 7.30-16.00 óráig lehetséges, mely a következő formában valósul meg:

Az adatbegyűjtő szülői felület a módosító tanulói adatlapok előállítására nem használható.

A szülő a titkarsag@kossuthiskolarakoskert.hu email címre elküldi a módosított sorrendet. Az előre elküldött sorrend alapján a 2024. április 8-án megnyílt KIFIR felületen elkészítjük a módosító lapot, Önöknek csak leellenőrizni, és aláírni kell.

Személyes megjelenéskor, az előre összeállított sorrendet a KIFIR felületen azonnal módosítjuk, majd nyomtatás után aláírja a szülő. A módosítást ugyanolyan formában kérem jelölni (sorszám, OM azonosító, tanulmányi terület kód), mint az eredeti jelentkezésnél. A jelentkezéskor leadott iskolák és tanulmányi területek mindegyikének kell szerepelnie a módosításnál. Kihagyni egyet sem lehet, csak sorszámot lehet módosítani. Új iskolát nem lehet bejelölni. Új tagozatkódot felvenni csak a középiskola igazgatójának hozzájárulásával lehet. A módosítás elvégzése után az adatlapot alá kell írni a gondviselőknek és a tanulónak.

A KIFIR felület 2024. április 8-án reggel nyílik meg, ahol módosítani lehet. A megküldött változtatásokat az intézményben ekkor lehet kezdeményezni, majd kinyomtatni.

A módosító tanulói adatlap előállításával a korábban beküldött tanulói adatlap érvényét veszti! Aki változtatást küld be, mindenképpen jöjjön aláírni!

A módosításnak akkor van jelentősége, ha a felvételik során elért eredmények alapján valamelyik magasabb sorszámmal megjelölt iskolába nagyobb eséllyel juthatnak be és ezért előbbre sorolják.

Segítő együttműködésüket megköszönve:
Budapest, 2024. március 26.

Csébi András s.k.
igazgató